Cachito Productions 

Mijn naam is Nicole Warners. Met mijn bedrijf Cachito combineer ik grafische creativiteit en kennis met mijn passie voor speciaalbier.


Hieronder enkele voorbeelden van wat ik voor u zou kunnen betekenen: 

  Bent u een serieuze amateurbrouwer en wilt u de volgende stap zetten om een professionele brouwerij te starten ?Het is uw passie om een zo’n goed mogelijk bier te brouwen. Laat mij u dan helpen om met een passend en fraai logo uw product zo goed mogelijk in de markt te zetten. Verder kan ik zorgen voor een mooi en opvallend etiket zodat uw bier er in de schappen van de (bier)winkel uitspringt.

  Bent u een startende brouwer en zelf uitermate creatief ?Dan kan ik uw logo professioneel digitaliseren en drukgereed maken zodat het gebruikt kan worden voor diverse grafische doeleinden. Ik kan u ook verder helpen met andere grafische producten waar u behoefte aan mocht hebben. U kunt hierbij denken aan bierviltjes, bieretiketten, stickers, folders en ander reclamemateriaal.

  Heeft u al enige jaren een bestaande brouwerij en bent u niet geheel meer tevreden met uw bestaande logo ? Laat mij voor u dan een modern, verrassend en toepasselijk logo maken en daarmee uw producten een nieuwe uitstraling geven. Dit alles uiteraard in nauw overleg met u.

  Wilt u een speciaalbiercafé starten of bent al enige tijd horecaondernemer ?En denkt u misschien aan een (nieuw) logo, bierviltjes, menukaarten, folders of bedrukte glazen? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. 


Door mijn jarenlange werkervaring als technisch DTP’er en de door mij gevolgde opleidingen ben ik thuis in de diverse grafische pakketten. Als bestuurslid van PINT Noord-Holland (PINT is een vereniging voor bierliefhebbers) was ik verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van etiketten, logo’s op glazen, viltjes, folders, posters, informatiebrochures enz. U kunt mij bij dus terecht voor allerlei biergerelateerde grafische producten. Ik zorg voor het ontwerp en regel dat de producten hoogwaardig worden uitgevoerd en op de juiste plaats worden afgeleverd.


Neem vrijblijvend contact op en laten we zien wat ik voor u kan betekenen.n.warners@cachito.nl

06-10822905

 

Nicole